Wie ben ik?

Ik ben Anita Buschgens

Aardevrouw, partner en moeder van twee volwassen zoons.

Al vele jaren houd ik me bezig met het sjamanisme. Het is verbinden met degene die je in wezen bent en je van daaruit verbinden met een ander en de wereld om je heen.

Ik help graag mensen in hun bewustzijnsproces en hun verbindingen. Of dat nu een verbinding met jezelf is, met de natuur of met een ander. De natuur, de dieren en rituelen spelen daarin een belangrijke rol.

Dat doe ik het liefst; open staan om een link te leggen tussen jou, de drukte van alle dag, het plezier van het nu en de tijdloosheid van de natuur en de spirituele wereld.

Het is mijn missie om die ware verbinding te bewerkstelligen in het nu, in de uitdagingen van de 21e eeuw.

Anita Buschgens - eigenaar van De Markeboom
Boerderij 'De Kooi' in Overijssel - de plek waar De Markeboom gevestigd is

Mijn partner en ik wonen op een prachtige Sallandse boerderij 'De Kooi' in Overijssel vlakbij Deventer. We voelen ons hoeder en hoedster van deze krachtige en magische plek. Met liefde en respect leven we hier zoveel mogelijk in harmonie met de natuur.

De sereniteit en stilte die hier heerst, willen we niet alleen voor onszelf houden. Ik organiseer dan ook met enige regelmaat, naast individuele sessies, retraites en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Zowel in het werken met groepen als in individuele begeleiding maak ik gebruik van alternatieve technieken en de ervaring die ik de afgelopen 15 jaar opgedaan heb; denk aan lichaamswerk en ademwerk, dans, meditatie, medicijnplanten. Met een open hart en de voeten in de klei!