De Markeboom

De locatie

Achter de boerderij is een deel van een Sallandse kapschuur omgebouwd tot verblijfplek - De Markeboom. Op de hoek van ons terrein staat een oude eik van ongeveer 100 jaar oud. Wij denken dat dit een markeboom is. Waarschijnlijk werd deze oude eik gebruikt als richtpunt voor bewoners uit Wesepe en omstreken die langs het kerkepad naar het dichtbij gelegen katholieke klooster Sion liepen. En hieraan ontleent mijn onderneming haar naam.

Uitzicht op De Markeboom in Wesepe, vlakbij Deventer in Overijssel

Te huur als rustpunt

De Markeboom, een magische krachtplek voor retraites en ceremonies

De Markeboom en haar omgeving is een krachtplaats om stil te staan, de wijsheid en de magie van de natuur te voelen. Het is een plek voor herbronnen, achter laten, verbinden met je diepe weten. Waar je zowel het leven kan vieren als tot rust te komen in de bedding.

De ruimte en verstilling is hier nog steeds aanwezig en dat op een plek die dicht bij de mooie hanzestad Deventer ligt. De ruimte is te huur voor retraites, schrijfweekenden of stilteweken voor maximaal vier personen.

Boeken kan via www.natuurhuisje.nl.

Te huur als ceremonieruimte

Zoek je een ruimte om te huren voor een workshop, vergadering of iets creatiefs? Of zoek je een retraiteplek i.c.m. coaching?

De Markeboom heeft ook een ceremonieruimte. Voorzien van vloerverwarming. Meditatiekussens, ligmatten en stoelen zijn aanwezig. Geschikt voor maximaal 12 personen.

Voor meer informatie kan je contact met me opnemen.

Ceremonieruimte. Geschikt voor groepen voor meditaties, lichaamswerk en ademwerk voor maximaal 12 personen.