Agenda

2022

 

Van meno naar mane

- de overgang als spirituele reis -

Weekend voor wollige, wijze, warrige en warme wiefkes

Misschien ben je wel die vrouw die met een rood hoofd de zoveelste opvlieger aan het wegwapperen is en zich afvraagt: 'kan dit anders'? Of die sister die op zoek is naar nieuwe zingeving maar 's ochtends op staat met een gevoel dat de nacht maar 5 minuten heeft geduurd en de wekker gewoon kapot is. Ja, die overgang vraagt wel iets van je.

We gaan samen onderzoeken wat deze fase voor jou betekent.  Hoe zou het zijn als je deze fase goed voorbereidt en op een positieve manier ondergaat? En dat is waar dit vrouwenweekend over gaat: op een speelse, humorvolle wijze vieren van deze magische tijd in je leven. 

Begeleiding: Anita Buschgens

7 t/m 9 oktober

Vrouwenweekend

Zin in een inspirerend weekend?

Het weekend staat in het teken van rust en ontspanning, samen het leven vieren met andere vrouwen. In een veilige setting elkaar zien, horen en spiegelen. Dit weekend is écht even er tussenuit, zodat je erna krachtiger en relaxter terug het dagelijks leven kunt instappen. Even niks moeten en jezelf openen voor het verwerken en loslaten van wat nodig is. Alles is welkom. Lachen en tranen. Stilte en expressie van wat er ook gevoeld en/of geuit wil worden. Je bent welkom met alles wat er is.
-> Opstellingen
-> Magische reis met plantmedicijn
-> Gave portretfoto
-> Maximaal 8 vrouwen
-> Heerlijk eten
-> Dans, sharing, ontspanning
Onder begeleiding van Hanneke Speekenbrink en Emmie Buermans

30 september t/m zondag 2 oktober

Dagworkshop zelfheling

Een hele dag die in het teken staat van ...jou!

Met informatieve theorie, praktische oefeningen en heerlijke meditaties leer je alles over je energiesysteem en hoe je jouw helende kracht kunt inzetten en sturen om beter in balans te zijn. 

Voor lunch en drankjes wordt gezorgd. Deze workshop wordt verzorgd door Fleur De Graaff.

29 oktober of 6 november

UDU MAKEN - a Sacred Womb instrument    

3-daagse workshop voor vrouwen

Wil je ervaren hoe het is om in verbinding te staan met de vrouwelijke oerkracht? Ken jij de kracht en de diepte van je baarmoeder? Onder begeleiding van Vera Spiero gaan we de verbinding aan met je baarmoeder via het maken van een udu.

12, 13 november en 17 december

Maak je eigen rainstick

Ken je het kalmerende geluid van het tikken van de regen tegen de ruiten als je zelf lekker binnen zit met een dekentje op schoot? Of het geroffel van een verkoelende regenbui op warme zomerse dag? Onder begeleiding van Marcelle Niland leer je een muziekinstrument maken die dit geluid nabootst.

11 december

Volg De Markeboom op facebook of instagram voor evenementen.